Marius Eriksen og Kjell Ole Sønsteby

I takt med veksten vi opplever er det løpende behov for kompetent arbeidskraft. Nylig fikk vi to medarbeidere om bord, begge med viktig kompetanse og erfaring.

Marius Eriksen (31) har allerede 9 års erfaring i NoDig-bransjen og startet hos oss den 29. april. Han har jobbet som utførende og løst komplekse prosjekter med strømperenovering, styrt boring, utblokking og PE-sveising i både sol, vind og regn rundt om i det ganske land. Marius er positiv, utadvendt og konstruktiv, og dette er viktige egenskaper spesielt når det oppstår uforutsette utfordringer ute i felten. I tillegg til gode kollegaer og høyt faglig nivå trekker han frem variasjonen som ligger i det daglige arbeidet som gode grunner til at han valgte å bli en del av NoDig-avdelingen i Isachsen. Han hadde motorsykler og pistolskyting som hobbyer, men etter han ble pappa for to år siden har familie og jobb lagt beslag på tiden han har til rådighet i hverdagen. Marius bor i Heggedal sammen med sin samboer Jannike, og i juni flytter de inn i nytt hus i Sætre.

Kjell Ole Sønsteby (25) er utdannet byggingeniør ved USN i Porsgrunn og startet hos oss den 20. mai. Han ser frem til å fordype seg innenfor NoDig-faget, og er tydelig på at han er opptatt av utvikling både personlig, og på vegne av Isachsen og bransjen forøvrig. Kjell Ole har en sterk interesse for matte og fysikk, og er brennende opptatt av teknologi. Han har også fagbrev som tømrer og erfaring som operatør av skogsmaskiner, så her snakker vi om en handy og oppegående ingeniør med arbeidsnever. Som nyansatt prosjektingeniør ser han fram til å bidra på både prosjektering og planlegging av våre prosjekter. På fritiden går det litt i trening og mye fisking. Kjell Ole bor i Modum sammen med sin samboer Siv-Kaia.

Vi ønsker Marius og Kjell Ole velkommen til oss 😊