NoDig-gjengen samlet

Vi kan bekrefte at fysiske allmøter ikke har gått av moten. Torsdag 22. august samlet vi alle i Isachsen NoDig til allmøte hvor målet var å knytte enda tettere bånd med hverandre internt – viktig informasjon sto på agendaen og avslutningsvis var det gokart-konkurranse på Norges råeste innendørs gokartbane, Harald Huysman Karting.

Fagansvarlig Knut Skorta og driftsleder Finn Gillebo hadde et interessant innlegg som handlet om hvordan bli enda bedre på å forebygge tekniske avvik ute på prosjektene våre. Rune Gundhus snakket engasjert om viktigheten av trivsel på jobb, og om ansvaret vi alle har for å skape et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen. Vi våger oss på litt selvskryt når det gjelder arbeidsmiljøet! Tall for sykefraværet i avdelingen ble også presentert, og for 1. halvår 2019 var det på kun 1,45 %. Vi hadde også besøk av Guttorm Rue som er hovedtillitsvalgt i Isachsen Anlegg.

Den prestisjetunge gokart-konkurransen viste at vi ikke skal kimse av rørleggernes tempo – rørlegger Håvard Bakken gikk nemlig helt til topps og vant konkurransen, grattis 😊